Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 4:49 pm
fLewap napisał/a:
Tylko, jeśli nie mają być związane z naturyzmem, no to już nie będą humorystyczne i mogą być takie bardziej zwyczajne, w stylu:
początkujący
sympatyzujący
zaczyna się wciągać
zaawansowany
stary wyjadacz
Nie chciałbym być starym wyjadaczem bo ani się nie czuję stary ani wyjadaczem hehe
Zaraz, zaraz, a czy te gwiazdki z boku oznaczają to samo co rangi, to znaczy jedna gwiazdka za każdą wyższą rangę?
To jeśli tak, to może w ogóle zrezygnować ze statusu, albo uczynić ten status jeszcze bardziej suchym, jeszcze bardziej bez humoru, bo chociażby ostatni post pokazuje, że zawsze coś nie będzie pasowało do kogoś.
Czyli np. :
początkujący na forum
sympatyk forum
zaawansowany forumowicz
stały bywalec forum
Troszeczkę nie na miejscu jest ranga "Podglądacz". Sugeruje to tak jakby naturyzm kojarzył się niezdrowo właśnie z podglądaniem, a to brzydka rzecz.
Ja bym sugerował zmianę rang na cośik takiego lub w tym stylu. Dzięki temu będzie znana bytność na forum, powtarzam, jedynie coś na wzór, niech admin sam wymyśli:
Jestem nowy 0-5
Nowicjusz 5-10
Użytkownik forum 10-20
Forum to mój dom!
Obojętnie jak, byle nie Podglądacz!
No i zamiast gwiazdek mogły by być np. słoneczka. To by bardziej pasowało.
Tu zwracam się do administratora forum!!!!
Myślę, że Kaspeed ma rację. Nazwy rang trzeba zmienić, mi też nie podobają się. Obecnie mam "z białymi pośladkami" - głupie, bo skąd wie administrator, że są białe? A może jestem np. mulatką?
Podoba mi się propozycja nazw Kaspeeda, tylko zwiększyłabym ilość napisanych postów.
Ze swojej strony proponuję:
- nowicjusz
- bywalec forum
- przyjaciel forum
- członek klubu NHP
Osoba, która otrzymałaby tą ostatnią rangę w nagrodę stawałaby się członkiem klubu.
Nowicjusz 1-20
Sympatyk 20-50
Bywalec forum 50-100
Przyjaciel forum 100-200
Czlonek Klubu NHP 200-500
Dzialacz Klubu NHP 500-2000
Czlonek Zarzadku Klubu NHP - pow 2000
Czyżby ilość, a nie jakość? Ctrl+C oraz ctrl+V ze sto razy jak u Barta Simpsona na tablicy "Nie będę pisać głupot na forum" i od razu ląduje się na czwartym poziomie? Oj, ten temat już kiedyś chyba był, Tomku... Czyżbym się mylił? Życzę wszystkim dużo słońca!
PS Dorzuciłbym "premie" za przysyłane zdjęcia do galerii, szanowny Adminie!
Ostatnio zmieniony przez Maziol Skromny Czw Cze 03, 2010 12:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
Faktycznie przeoczylem, ale w zwiazku z zamknieciem albumu temat przestal miec racje bytu.
Po drugie - nie jestem pewien czy skrypt forum umozliwia premiowanie za dodanie zdjec. Ja przynajmniej takiej opcji w Panelu Administracyjnym na chwile obecna nie widze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum