Co prawda do sylwestra jeszcze troche czasu mamy ale moze ktos ma pomysl jak spedzic go w naturystycznym gronie? Pomysly i propozycje mile widziane pozdrawiam
Pytanie polega nie na tym jak go spedziec, tylko gdzie.
Jestesmy przeciez z roznych stron kraju, tak wiec by to mialo sens, to powinnismy sie zjezdzac 30-go grudnia a wyjezdzac 2-go stycznia.
Pytanie tez dotyczy lokalu. Czy cos wynajac? Jesli tak to co (np. gospodarstwo agroturystyczne? kafejke? aquapark?). Czy tez zorganizowac impreze u kogos (co moze byc trudnym zadaniem).
Moim pomyslem jest wynajecie w Jozefowie pod Warszawa jakiegos lokalu. Np. Zajazd "Nina" wielokrotnie goscil naturystow.
Ale nie tylko on jeden tam jest. Jest wiele miejsc do wynajecia, lacznie ze slynnym "Zajazdem pod Debami" (choc jestem sceptyczny co do tego, czy ten ostatni daloby sie wynajac, choc jego glowna zaleta jest... bezposrednia bliskosc plazy naturystycznej).
Cos mi sie wydaje ze w tym roku pomysl z sylwestrem raczej nie wyjdzie. Proponuje zaaranzowac spotkanie moze latem nad morzem?Wtedy bedziemy mieli okazje sie poznac i pomyslimy co dalej.Pozdrawiam i podziekowania dla TOMKA za jego wklad i zaangazowanie pomimo malego zainteresowania tym tematem innych naturystow.pa
Musiałoby być sporo chętnych bo jak się domyślam Fala zorganizuje sylwestra - to jednak czy będzie on tekstylny, czy naturystyczny zależeć może od ilości chętnych.
Temat godny realizacji. Może przy okazji spotkania większej grupy entuzjastów naturyzmu z całej Polski udałoby się stworzyć "grupę inicjatywną" do powołania Polskiego Stowarzyszenia Naturystów. Pozdrawiam!
Wiem, ze taki sylwester jest organizowany w Sielpi kolo Konskich niedaleko Kielc.
Niestety - pojecia nie mam czy on sie w ogole odbedzie. O to trzeba juz pytac organizatorow.
No właśnie ja też czytałem na różnych forach o imprezach w różnych miejscach w Polsce, ale najbliżej w Warszawie. A mi chodzi o zorganizowanie imprezy w Lublinie, tudzież bliskich okolicach, żebyśmy mogli się spotkać w swoim gronie bez konieczności wyjazdu na drugi koniec Polski :>
To niestety nie ma prawa sie udac
Po prostu jest nas za malo.
Nie wiadomo czy powyzsza impreza, ktora ma miec charakter ogolnopolski sie uda, bo z tego co wiem to pewne sa tylko DWIE pary.
No i ja odpadam, gdyz jestem juz zaproszony na Sylwestra do swoich przyjaciol na drugim koncu Polski. Tak wiec na niej nie bede.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum